Michael Dawson

Michael Dawson
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-7978-57-8
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 280
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

A ajuns Cenuşăreasă - de atâta cenuşă ce i s-a pus în cap - dar vine ziua când Iertarea se va dovedi a fi cea mai importantă dintre arte.

Fără Ea, toate celelalte arte înrobesc şi produc dependenţă.

Cu Ea, oricare dintre ele poate servi la atingerea măiestriei în singura artă care eliberează total şi definitiv: arta iertării („iertare” provine din lat. libertare).

În acest sens, ea nu este facultativă, ci obligatorie. Putem doar amâna, dar nu putem evita inevitabilul: dobândirea măiestriei în dăruirea şi primirea Iertării. Să fim, aşadar, inteligenţi: să începem cu primele lecţii.

Iertarea ne cere să încetăm să-i mai arătăm cu degetul pe alţii şi evenimentele din lume, ca şi când acestea ari fi cauza durerii noastre şi, în schimb, să ne îndreptăm atenţia spre gândurile neiertate din propriile noastre minţi.

Aici putem face schimbări, care vor duce la o stare din ce în ce mai profundă de pace interioară.

Vă oferim o carte ce întăreşte vestea cea bună că iertarea necondiţionată este posibilă şi, odată cu ea, vindecarea - nu doar ocazional, ci ca un mod de gândire şi de viaţă sănătoase şi demne.

Înţesată cu istorisiri pline de tâlc despre iertare şi vindecare, lucrarea lui Michael Dawson ne îndeamnă să privim în interior, să renunţăm la rolul de victimă şi să ne revendicăm puterea personală şi liniştea interioară, prin iertare.

Tot demersul cărţii se sprijină puternic pe sistemul de gândire înaintat de Un curs în miracole, o integrare perfectă a psihologiei, filozofiei şi spiritualităţii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0816 sec