Meseria de parinte

Meseria de parinte
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-679-646-3
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 160
Format: 10 x 18

DESCRIERE

„Eu, când o sa fiu mare, o sa ma fac parinte." Cea mai frumoasa „meserie" - aceea de parinte - este, in acelasi timp, contradictorie prin insasi esenta ei, fiind cea mai dificila, dar si cea mai usoara din lume. Amuzamentul conferit de energia debordanta a copilului tau, blocajele generate de acele intrebari „puerile", dimensiunile ireale ale lumii vazute prin ochi de copil, toate sunt contrabalansate de micile-mari suparari - o minciuna, un geam spart, o nota slaba etc. Cu toate cele bune si rele, responsabilitatea ce cade pe umerii parintelui este una imensa. El este modelul pe care copilul il urmeaza, el ii ofera acestuia conditii de viata, securitate afectiva, educatia de baza etc. Practic, viitorul copilului depinde de modul in care parintele isi practica meseria.

Si, odata perfectionati in aceasta meserie, noi, parintii, declaram: când vom fi mari, ne vom face copii.

De ce a aparut cartea Meseria de parinte? Dintr-o necesitate de a raspunde numeroaselor intrebari pe care parintii le-au adresat educatorilor, invatatorilor, profesorilor si psihologilor scolari, in legatura cu comportamentul si performantele scolare ale copiilor lor. Raspunsul la aceste intrebari este rezultatul unei munci in echipa, de lunga durata, in care se impletesc, in mod optim, suportul teoretic cu cel practic.
Fiind constienti de varietatea publicului cititor - parinti, in special, dar si toti adultii implicati in educarea copilului -, prioritatea autorilor a fost aceea de a face lucrarea cât mai accesibila atât din punctul de vedere al limbajului si al continutului stiintific

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0864 sec