Mesaje de dincolo de moarte - relatări şocante ale unui medium despre viaţa de apoi

Mesaje de dincolo de moarte - relatări şocante ale unui medium despre viaţa de apoi
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-88592-1-0
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 262
Format: 13 x 20

DESCRIERE

Sunt foarte conştient de faptul că mulţi oameni vor crede mesajul acestei cărţi, iar alţii îl vor ignora. Nu are importanţă dacă credeţi sau nu că James Van Praagh vorbeşte cu oamenii din Rai, important este că el reuşeşte, prin intermediul acestei cărţi, să înlăture teama oamenilor cu privire la moarte şi să confere confort psihologic şi spiritual în vederea vindecării inimii frânte de durere. Mesajul de conştientizare necondiţionată a faptului că în esenţă rămânem doar cu sufletul ne face să înţelegem ce ne învaţă moartea: să ne trăim viaţa pe deplin, în pace şi adevăr, recunoscători pentru darul minunat pe care ni l-a oferit viaţa. Recomand această carte tuturor celor care caută sensul menirii şi speranţă dincolo de această viaţă.
- Samuel Oliver
„Minunată şi înălţătoare... Dacă v-a fost vreodată teamă de moarte sau aţi deplâns pierderea cuiva iubit, povestirile şi lecţiile spirituale ale lui James Van Praagh vă vor vindeca inima. Van Praagh este, fără îndoială, unul din cei mai înzestraţi mediumi ai timpurilor noastre. Această carte dătătoare de inspiraţie trebuie citită.”
- Brian L. Weiss, autor al cărţii Multe vieţi, mulţi maeştri
„Oricine se îndoieşte de viaţa de după moarte trebuie să citească această carte, Mesaje de dincolo de moarte, care pe lângă confirmarea existenţei lumii spiritelor, oferă şi inspiraţie pentru înlăturarea fricii de a pierde.”
- Dannion Brinkley, autor al cărţii În pace cu lumină

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0416 sec