Meditați cu noi. 21 de experți în meditație vă sfătuiesc și vă îndrumă

Meditați cu noi. 21 de experți în meditație vă sfătuiesc și vă îndrumă
Preț: 75,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786064005984
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 432

DESCRIERE

Meditați alături de Christophe André, Guido Bondolfi, Jacques Castermane, Gaëtan Cousin, Patricia Dobkin, Christian Gay, Patrice Gourrier, Sébastien Henry, Corinne Isnard Bagnis, Alexandre Jollien, Jean-Philippe Lachaux, Michel Le Van Quyen, Yasmine Liénard, Edel Maex, Christophe Massin, Fabrice Midal, Dominique Page, Claire Petitmengin, Pierre Philippot, Jeanne Siaud-Facchin, Marc de Smedt.

"Meditația înseamnă prezență, înseamnă să fim prezenți la tot ce se întâmplă, la ce facem chiar în acest moment, dar și la tot ce survine în viața noastră.

Scopul meditației nu este să ne decupleze de la realitate, ci să ne ajute să reînnodăm o legătură și mai strânsă cu realitatea, o legătură marcată de luciditate, echilibru și bunăvoință. Meditația ne hrănește viața interioară și astfel ne ajută să înfruntăm mai bine violența din această lume, să-i admirăm și să-i savurăm mai bine frumusețea, să găsim o mai bună consolare pentru suferințe.

Această carte vă oferă o varietate de căi formative, de convingeri și de sfaturi ale unor maeștri ai meditației, ale unor persoane din sistemul de sănătate ori ale unor specialiști deschiși la contemplare, filozofie și religie... Veți descoperi bogăția și profunzimea practicilor de meditație. Și, sperăm noi, veți prinde gustul meditației.
Există mii de feluri de a medita. Vă revine libertatea de a vă găsi propria cale, cea care să vă ajute să trăiți mai bine."

Christophe André este psihoterapeut și psihiatru la spitalul Sainte-Anne din Paris. La Editura Trei, a mai fost tradus cu Imperfecți, liber și fericiți, 3 Minute de meditație, Despre arta fericirii, Confesiuni PSY și Seninătatea.


CUPRINS
Prefață

SĂ TE SIMȚI VIU

Să medităm cu... Christophe André
De ce SĂ MEDITĂM?

Să medităm cu... Edel Maex
Bazează-te doar pe PROPRIA EXPERIENȚĂ

Să medităm cu... Yasmine Liénard
Cu mintea limpede ȘI INIMA CURATĂ

Să medităm cu... Fabrice Midal
Să ne întoarcem acolo unde TOTUL E REZOLVAT

Să medităm cu... Dominique Page
La întâlnire cu PROPRIA VIAȚĂ

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0680 sec