Medicina Virtuala - Dr. Keith Scott-Mumby

Medicina Virtuala - Dr. Keith Scott-Mumby
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8414-17-1
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 384
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Medicina virtuală și vindecarea la o dimensiune superioară

Medicina este pe cale să cunoască o transformare fără precedent. Noi suntem un câmp de energii aflat în mişcare rapidă, câmp care poate fi detectat şi măsurat fără probleme cu ajutorul instrumentelor moderne. Când oamenii vor înţelege acest lucru, li se vor oferi multe modalităţi revoluţionare şi interesante pentru diagnosticare şi tratament, inclusiv aplicarea electronicii interactive. Nu mai vorbim despre Noua Eră, intrăm deja în domeniul fizicii avansate! Este o dimensiune cu totul nouă în abordarea sănătăţii, dimensiune pe care Prof. Keith Scott-Mumby o numeşte „medicină virtuală”.

  • Acum putem să ascultăm „semnalul radio” al unui virus, al unui cancer în stadiu incipient sau al unui vaccin vechi care perturbă sistemul imunitar.
  • Aflaţi cum „semnătura” electronică a unui medicament poate fi trimisă în celălalt capăt al lumii şi va funcţiona când este reprodusă de un convertor adecvat.
  • O tehnică fotografică nouă şi extraordinară vă poate arăta, din imaginea voastră, dacă un medicament sau chiar o relaţie sunt potrivite pentru voi.
  • Lumina „încărcată” cu calităţile unor pietre preţioase poate transforma în profunzime starea de spirit şi chimia organismului uman.
  • Cel mai recent dispozitiv rusesc al Erei Spaţiale ne apropie foarte mult de clipa în care un mic transmiţător portabil va putea vindeca majoritatea bolilor.

BOALA, aşa cum o cunoaştem, nu este altceva decât rezultatul final al fenomenelor care se află în desfăşurare în interiorul sau în jurul organismului CU MULT TIMP ÎNAINTE să devină evident că ceva nu este în regulă. La ora actuală suntem în măsură să observăm în timp real, cu ajutorul tehnicilor avansate pentru vizualizarea lor, aceste fenomene care ne pun în pericol, ceea ce deschide posibilitatea „tratării” cu succes a bolii chiar înainte ca aceasta să se manifeste. Iată deci încă un motiv pentru a folosi sintagma „medicină virtuală”. Ea înseamnă vindecare la o dimensiune superioară, mai inteligentă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0315 sec