Medicina Sufletului, Mintii si Trupului

Medicina Sufletului, Mintii si Trupului
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat - Disponibil (in limita stocului)
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Un sistem complet de vindecare a sufletului pentru atingerea unei stări optime de sănătate şi de vitalitate.

DESCOPERA FANTASTICELE TEHNICI ALE DR. SHA DE VINDECARE A SUFLETULUI, MINTII SI TRUPULUI


Care este secretul procesului de vindecare? Terapeutul si autorul de reputatie internationala dr. Zhi Gang Sha ne da un raspuns simplu, dar extrem de profund, la aceastaîntrebare veche de când lumea:„Vindeca-ti maiîntâi sufletul, iar mintea si trupul se vor vindeca de la sine”.

În lucrarea Medicina Sufletului, Mintii si Trupului, dr. Sha neînvata ca principalele chei ale vindecarii sufletului sunt iubirea si iertarea. Pornind de la aceasta premisa, el ne prezinta o serie de instrumente practice prin care ne putem vindeca si transforma sufletul, mintea si trupul. Aceste tehnici si teoriile care stau la baza lor sunt simplu deînteles si de aplicat, dar extrem de eficiente. Printre ele se numara:
# Metode de vindecare pentru mai mult de 100 de boli, de la banala raceala si pâna la durerile de spate, bolile cardiace si diabet;
# Mai multe programe pas cu pas de reducere a greutatii corporale, de vindecare a cancerului, de echilibrare emotionala si de mentinere a unei stari bune de sanatate;
# O tehnica revolutionara de vindecare la minut.

„Asa cum gândurile noastre pot influenta apa, sufletele noastre ne pot vindeca si echilibra propria fiinta, fiintele celor dragi siîntreaga lume moderna. Dr. Sha este un maestru important si un terapeut minunat, cu un mesaj valoros despre puterea sufletului de a influenta si de a transformaîntreaga viata. Cartea lui, Medicina Sufletului, Mintii si Trupului, te va emotiona profund”.
Dr. Masaru Emoto,
autor al lucrarii Mesajele ascunse din apa


„Toate culturile au produs din cândîn când vindecatori autentici. Dr. Zhi Gang Sha este un astfel de vindecator– un om cu oîntelepciune si cu o compasiune profunda, si un dar pentru umanitate”.
Larry Dossey,
autor al lucrarii Cuvinte care vindeca


Prefata


Eu am trei misiuniîn viata. Prima mea misiune este de a preda arta vindecarii, ajutându-i astfel pe oameni sa se vindece pe eiînsisi si saîsi vindece semenii. Mesajul meu pentru cei care doresc sa se vindece este urmatorul:

Eu am puterea de a ma vindeca pe mine.
Tu ai puterea de a te vindeca pe tine.
Împreuna, noi avem puterea de a vindeca aceasta lume.

A doua mea misiuneîn viata este de a preda artaîntelepciunii sufletului, ajutându-i astfel pe oameni sa cunoasca iluminarea. Scopul predarii acestei arte este de a-i ajuta pe oameni saîsi duca la bun sfârsit calatoria spirituala, respectiv sa cunoasca iluminarea sufletului si sa urce mai susîn lumea spirituala. Mesajul meu adresat celor care doresc saîsi duca la bun sfârsit calatoria sufletului este urmatorul:

Eu am puterea de a ma ilumina pe mine.
Tu ai puterea de a te ilumina pe tine.
Împreuna, noi avem puterea de a ilumina aceasta lume.

A treia mea misiuneîn viata este de a-mi oferi serviciile la scara universala. Eu sunt un slujitor al tuturor. Tu esti un slujitor al tuturor. Cu totii suntem slujitori ai tuturor. Un slujitor universalîsi ofera tuturor serviciile sale, printre care se numara: iubirea universala, iertarea universala, pacea universala, vindecarea universala, binecuvântarea universala, armonia universala si iluminarea universala. Mesajul meu pentru cei care doresc saîsi ofere serviciile la scara universala este urmatorul:

Euîmi ofer neconditionat serviciile la scara universala.
Tuîti oferi neconditionat serviciile la scara universala.
Împreuna, noi servim neconditionat acest univers.

Prin Medicina Sufletului, Mintii si Trupului, eu am creat un sistem revolutionar de vindecare, menit sa ma ajute saîmiîndeplinesc toate cele trei misiuni asumateîn aceasta viata. Aceasta carte va vaînvata cum va puteti vindeca pe voiînsiva si cumîi puteti vindeca pe altii. De asemenea, ea va vaînvata cum sa faceti vindecariîn grup sau la distanta. Mai mult, va va ajuta sa va transformatiînîntregime sufletul, mintea si corpul. Sunt onorat sa prezint lumii Medicina Sufletului, Mintii si Trupului.
Propria mea calatorieîn domeniul vindecarii a durat mai mult de 40 de ani. Ea a inclus numeroase studii, exercitii ale dezvoltarii de sine, practici clinice, experiente personale si de predare. Amînceput sa studiez tai chi la vârsta de sase ani si qi gong la vârsta de zece ani, dupa care m-am orientat rapid catreîntelepciunea profunda din kung fu, I Ching si feng shui. Am studiat medicina occidentala si am devenit un specialistîn vindecarea prin plante siîn acupunctura.
De la mult veneratul meu maestru dr. Zhi Chen Guo amînvatat medicina Zhi Neng (Zhi Nengînseamna„inteligenta si puterea mintii si a sufletului). O mare parte dinîntelepciunea Medicinii Sufletului, Mintii si Trupului are la bazaînvataturile maestrului meu, Guo. Fara acestea, nu as fi putut scrie niciodata aceasta carte.
Fiind un doctorîn medicina occidentala, dar siîn cea traditionala chineza, respectîn egala masura aceste sisteme de vindecare, precum si celelalte sisteme terapeutice care existaîn lume. Pentru a crea sistemul Medicinii Sufletului, Mintii si Trupului, am sintetizatîntelepciunea si cunoasterea vindecatoare a medicinii occidentale cu cele ale medicinii chineze, ale medicinii Zhi Neng si ale medicinii Spatiului Corporal, pe care amînvatat-o de asemenea de la maestrul Guo. La toate acestea se adauga cunoasterea vindecatoare spiritual derivata din filozofiile si religiile stravechi, printre care se numara budismul, taoismul, confucianismul si crestinismul, precum si numeroase alte metode vindecatoare alternative. Am dobândit de asemenea cunostinte incredibile prin deschiderea canalelor mele spirituale si prin cultivarea intuitiei medicale. Dupa o viataîn care am integrat toate aceste studii, am reusit sa creez sistemul Medicinii Sufletului, Mintii si Trupului, ajutat de maestrul Guo, de parintii mei spirituali din ceruri, de propriul meu suflet si de Divin (Creatorul, Sursa sau Universul).
Principalul meu scop atunci când am scris aceasta carte a fost de a crea o harta a viitoarelor linii directoare care se vor manifestaîn medicina, asa cum mi le imaginez eu. Mi-am propus de asemenea sa va ofer o serie de instrumente practice care va vor permite sa va vindecati pe voiînsiva si saîi vindecati pe ceilalti,începând chiar din acest moment. Orice om poateînvata Medicina Sufletului, Mintii si Trupului, fara sa aiba nevoie de pregatire medicala de specialitate.
Viziunea mea asupra procesului de vindecare este compatibila cu medicina occidentala, dar si cu celelalte metode terapeutice. Ea nu produce niciun fel de effect secundar, ci stimuleaza omul saîsi asume principalul rolîn procesul de autovindecare, ajutându-l saîsi restabileasca rapid starea de sanatate. Speranta mea este ca Medicina Sufletului, Mintii si Trupului va va ajuta sa priviti cu alti ochi medicina, sanatatea, vindecarea si transformarea propriei vieti.
În paginile care urmeaza va vor fi revelate numeroase tehnici extrem de eficiente de vindecare. Orice nestemata aîntelepciunii reprezinta un instrument eficient de vindecare si un slujitor universal al nevoii oamenilor de a se vindeca. Folositi-le pe toate cu iubire si cu respect, iar ele vor aduce nenumarate binecuvântariîn viata voastra.
Va reamintesc ca serviciul universal neconditionat, care include iubirea si iertarea, reprezinta cheia de aur care poate descuia poarta sanatatii pentru voi, pentru cei dragi si pentruîntregul univers.
Fie ca Medicina Sufletului, Mintii si Trupului sa va serveasca tuturor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0471 sec