Medicina Ayurvedica

Medicina Ayurvedica
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-118-126-4
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 247
Format: 17 x 24

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Autor a numeroase lucrari initiatice, opere ce constitue si vor constitui in eternitate trepte de iluminare a multimilor, INITIATUL Alexandru Dobos este cel mai in masura sa va destainuie principiile si metodele practice ale nutritiei, vitalizarii si vindecarilor ayurvedice (stiinta sacra, a carei aplicare se constituie ca un element de baza in Calea Mantuirii).

Prezentul volum, pe langa puterea, originalitatea deversitatea si amplitudinea abordarii tehnicilor secrete de vizualizare si remediere a sanatatii, contine si detalii absolut inedite, dar si complexe, constituind astfel un unic si inegalabil tratt de vitalizare si echilibrare a sanatatii!

astfel, pentru un copil, acest tratat devine un ghid (al sanatatii) pentru viitor; pentru omul de varsta mijlocie, prezentul tratat devine o complexa masura de cinsolidare a sanatatii sale; pentru cel ajuns la varsta senectutii, un izvor de longevitate. A nuse uita ca toti indivizii din occident sunt stresati, motiv pentru care si-au pierdut unele capacitati, cuma ar fi: capacitatea imunologica si, de ce sa nu o spunem, partial, si pe cea sexuala... Tratatul de fata prezinta solutii sigure si pentru aceste cazuri. Lucrarea inglobeaza tot ceea ce intelepciunea ayurvedica a putut transmite, esential pana in prezent, in occident!

"Prevenirea si combaterea SIDA si a cancerului nu se poate face prin tratamente cu un singur medicament. Pentru combaterea si tratarea SIDA si a cancerului tebuie aplicata o gama integratoare de terapie ayurvedica. " - Autorul

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0556 sec