Matricea divina ~ un pod ce leagă timpul, spaţiul, miracolele şi credinţele ~

Matricea divina ~ un pod ce leagă timpul, spaţiul, miracolele şi credinţele ~
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-7978-99-8
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 278
Format: 14 x 20 cm
Categoria: Mistere

DESCRIERE

Oare miracolele pe care le vedem în lumea cuantică ne arată, de fapt, posibilităţile noastre cele mai măreţe, mai degrabă decât limitările de natură ştiinţifică?

Oare vindecarea spontană a unei boli, conectarea instantanee cu toată lumea şi cu tot ce există şi chiar şi călătoria in timp să reprezinte adevărata noastră moştenire în acest univers?
Există un loc unde încep toate lucrurile, locul de energie pură care „este”, pur şi simplu, în acest incubator cuantic al realităţii, totul e posibil.

În 1944, Max Planck, părintele teoriei cuantice, a şocat lumea, spunând că aceast㠄matrice” este locul în care îşi au începutul ADN-u! vieţii, naşterea stelelor şi tot ce se află între acestea.

Descoperirile recente ne aduc dovezi dramatice că matricea lui Planck - Matricea Divină - este adevărată.

Această verigă ce lipseşte din cunoaşterea noastră este cea care oferă recipientul ce conţine universul, puntea dintre imaginaţia şi realitatea noastră şi oglinda - în lumea noastră - a ceea ce creăm în contextul credinţelor noastre.
Pentru a elibera puterea acestei matrice în vieţile noastre, trebuie să înţelegem cum funcţionează ea şi să vorbim limba pe care ea o recunoaşte.

Timp de peste douăzeci de ani Gregg Braden, fost proiectant de sisteme de calculatoare în industria aerospaţială, a căutat să înţeleagă cum să facă tocmai acest lucru.

De la mănăstirile îndepărtate ale Egiptului, cele din Peru şi Tibet, şi până la textele uitate, care au fost editate de biserica creştină timpurie, secretul Matricei Divine ne-a fost lăsat în limbajul codificat ai celor mai de preţ tradiţii ale noastre, iar astăzi, el este validat de descoperirile ştiinţei.
În această carte, care spulberă orice paradigmă, Gregg Braden ne împărtăşeşte ceea ce a aflat.

Prin douăzeci de chei ale creaţiei conştiente, ni se arată cum să transpunem miracolele din imaginaţia noastră, în ceea ce este real în vieţile noastre.

Prin explicaţii ştiinţifice uşor de înţeles şi povestiri bazate pe fapte reale, Gregg Braden ne arată că suntem limitaţi doar de credinţele noastre - şi că, ceea ce am crezut odată, pste pe cale să se schimbe!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0399 sec