Matematica. Culegere de probleme. Clasa a X-a

Matematica. Culegere de probleme. Clasa a X-a
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9737826361
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 272
Categoria: Clasa X

DESCRIERE

Culegerea de fata este conceputa avand in vedere noul curriculum scolar elaborat pentru clasa a X-a, componenta Trunchi Comun si Curriculum Diferentiat, pentru trei si patru ore pe saptamana. Lucrarea poate fi folosita si de elevii care studiaza dupa programa pentru Trunchi Comun (doua ore pe saptamana) selectand problemele din capitolele potrivite acestei componente.
Exercitiile si problemele sunt organizate de la simpu la complex, urmand fidel continutul programei scolare si structura manualului „Matematica. Clasa a X-a. Trunchi Comun + Curriculum Diferentiat“ de aceiasi autori. Dupa majoritatea subcapitolelor sunt frecvente seturi de teste de evaluare, prin rezolvarea carora elevii pot sa realizeze o verificare a gradului de insusire a diferitelor notiuni.
Culegerea vine in sprijinul manualelor alternative, oferind o paleta foarte larga de exercitii si probleme necesare pentru pregatirea lectiilor curente, pentru evaluarea semestriala, cat si pentru pregatirea concursurilor scolare si a examenelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0288 sec