Matematică. Culegere de exerciţii şi probleme după noua programă. Clasa a III-a. MEM3

Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9789731232454
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 136
Categoria: Clasa III

DESCRIERE

Lucrarea Matematică pentru clasa a III-a este elaborată în conformitate cu noua programă şcolară aprobată prin OMEN nr. 5003/02. 12. 2014, cu actualul model de proiectare curriculară, centrat pe competenţe.
Culegerea cuprinde un set diversificat de exerciţii şi probleme care permit reorganizarea, aprofundarea cunoştinţelor matematice şi acumularea de experienţe noi care vor fi suport în situaţii de învăţare ulterioare. Lucrarea îşi propune totodată să dezvolte competenţe şi aptitudini în studiul celorlalte discipline, în profesia viitoare şi în viaţă.
Probele de evaluare cu diferite tipuri de itemi urmăresc aprecierea corectă şi unitară în spiritul noului sistem din învăţământul primar românesc.
Paginile Ne pregătim pentru concursuri încurajează comportamentul creativ al elevilor, consolidând la nivel intelectual atitudinea pozitivă faţă de matematică în atingerea performanţelor.

Lucrarea Matematică pentru clasa a III-a este elaborată în conformitate cu noua programă şcolară aprobată prin OMEN nr. 5003/02. 12. 2014, cu actualul model de proiectare curriculară, centrat pe competenţe. Culegerea cuprinde un set diversificat de exerciţii şi probleme care permit reorganizarea, aprofundarea cunoştinţelor matematice şi acumularea de experienţe noi care vor fi suport în situaţii de învăţare ulterioare. Lucrarea îşi propune totodată să dezvolte competenţe şi aptitudini în studiul celorlalte discipline, în profesia viitoare şi în viaţă. Probele de evaluare cu diferite tipuri de itemi urmăresc aprecierea corectă şi unitară în spiritul noului sistem din învăţământul primar românesc. Paginile Ne pregătim pentru concursuri încurajează comportamentul creativ al elevilor, consolidând la nivel intelectual atitudinea pozitivă faţă de matematică în atingerea performanţelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0826 sec