Matache Măcelarul. Rețete cu dichis de altădată - Boerescu Dan-Silviu

DESCRIERE
Pe la 1880, Matache tranșa porcii pe butucii din fața măcelariei sale pentru a demonstra trecătorilor că folosește numai carne proaspătă pentru preparatele sale. Iată cum putem reînvia astăzi aromele și obiceiurile culinare de demult, pornind de la trecerea în revistă a inventarului de bucătărie și ajungând la recompunerea în farfurie a deliciilor din trecut, utilizând numai ingredientele de azi!
Colecția BUCĂTĂRESCU: „Trăiesc ca să mănânc!” (12 titluri)
A mânca nu mai este un lux, ci însăși arta de a trăi frumos, savurând una din marile bucurii ale vieții! Alături de Bucătărescu, haideți în lumea aromelor neconvenționale de azi sau de demult, românești și internaționale, pentru a vedea ‒ la propriu! ‒ ce înseamnă să trăiești cu gust!
Bucătăria nu e anexă a locuinței, ci chiar inima casei tale!
Mănânci doar ca să trăiești sau vrei să te bucuri de viață?
Trăiești ca să mănânci!
Poftă bună, împreună cu Bucătărescu!
Categorii de carte
-Edituri
-Ultimele ştiri
-Top
-Nu în ultimul rând...
-Accesul clienţilor
-Cărţi noi
-Recomandări
-- 29,00 lei
- 17,00 lei
- 23,50 lei
Promoţii
-- 20,00 lei39,00 lei (-48,72%)
- 20,00 lei39,00 lei (-48,72%)
- 20,00 lei39,00 lei (-48,72%)
RECENZII