Mastering English for Economics

Mastering English for Economics
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 973-7765-14-1
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 192
Format: 21 x 30
Categoria: Limbi straine

DESCRIERE

Lucrarea "Mastering English for Economics", elaborate in cadrul programului de cercetare stiintifica al Catedrei de Limbi Germanice si Comunicare in Afaceri a Academiei de Studii Economice, Bucuresti, reprezinta un instrument de lucru util atat pentru studentii nostri, cat si pentru toti cei interesati de studiul limbii engleze pentru afaceri.

Manualul incurajaza o metoda de studiu interactiva, avand numeroase activitati de comunicare proiectate in scopul de a activa vocabularul de specialitate al utilizatorilor.
Tematica abordata ofera ocazia de a discuta subiecte variate si extrem de actuale legate de lumea afacerilor, de la concepte economice de baza la marketing, publiciatate, management.

Pentru realizarea unui studiu coerent al activitatii unei companii, manualul reliefeaza etape importante ale afacerilor, de la formarea companiei, la analiza mediului intern al unei companii si a mediului extern, incheind cu strategii de extindere a companiei si cu studiul riscurilor pe care aceste strategii le comporta.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0377 sec