Marea piramidă între ştiinţă şi ezoterism

Marea piramidă între ştiinţă şi ezoterism
Preț: 15,26 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-92104-0-6
Anul publicării: 2009
Pagini: 178
Format: 13 x 20

DESCRIERE

Problema piramidelor şi în special a Marii piramide a lui Kheops a fost, este şi va fi o discuţie lungă, de mult timp chiar şi între cercetători.

Cu toată aparatura ultramodernă de care dispunem astăzi şi cu toată experienţa acumulată în ultimele decenii privind cercetarea experimentală, comunitatea ştiinţifică nu a dat încă un răspuns ferm la această întrebare referitoare la ansamblul de piramide de la Gizeh.

Pornind de la realitatea existenţei complexului marilor piramide de la Gizeh, ce conţine şi piramida lui Kheops, care este de fapt cea mai importantă şi ţinând seama de numeroasele informaţii ce ne parvin încă din antichitate privind rolurile iniţiatic, esoteric, astronomic, agricol, etc. al acestor construcţii, apar câteva întrebări: Oare modul în care gândim astăzi un experiment nu este cumva greşit? Privim oare corect studiul acestui „efect de piramidă"? Nu cumva trebuie să regândim în principal diferit modul de a efectua experimentele în piramide, eveniment care poate ar conduce la rezultate repetabile şi deci apoi acceptabile şi de ştiinţă?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0310 sec