Marea carte de bucate. Bucataria romaneasca
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Maria Cristea Soimu
ISBN: 978-973-47-0104-9
Editura: Paralela 45
Anul publicării: 2007
Pagini: 536
Format: 17 x 24
Categoria: Alimentatie, sanatate, tratamente
DESCRIERE
Bucataria romaneasca a adaptat retete de la turci, de la francezi, de la italieni, de la rusi. Sarmalele, chiftelele, tocana, ghiveciul vin din bucataria turceasca. Romancele au adaugat insa condimente, legume si imaginatie proprii bucatarii romanesti si le-au transformat in mancaruri nationale.
Comenzi telefonice
-Telefon 0724240424
Program
Luni-Vineri 8.00-18.00
Sâmbătă 8.00-14.00
În curând
-
Comandă specială
-Categorii de carte
-Edituri
-Top
-Accesul clienţilor
-Recomandări
-Promoţii
-- 50,00 leiPRP: 80,00 lei
- 45,00 leiPRP: 65,00 lei
- 20,00 leiPRP: 39,60 lei
RECENZII