Manualul dispozitivelor Free Energy - David Hatcher Childress

Manualul dispozitivelor Free Energy - 
David Hatcher Childress
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786069282571
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 310
Categoria: Diverse

DESCRIERE

In cartea “Manualul dispozitivelor Free Energy”, sinteza realizata de David Hatcher Childress, sunt prezentate schemele practice ale unor dispositive menite sa genereze energie gratuita si patentele unor inventii geniale in acest domeniu (motorul cu magnet permanent, generatorul monobloc Faraday, generatorul Adams cu motor electric pulsatoriu, generatorul free energy homopolar, motorul magnetic Worthington etc). Aceasta carte este indispensabila oricarui om de stiinta modern, dar si experimentatorilor si cercetatorilor preocupati de free energy.

“Aspecte precum energia geotermala sunt gratis, dar costa mult sa le canalizam si sa le folosim. Generatoarele electrice obisnuite convertesc energia aburului sau a apei in tensiune cu un randament mult sub 100%. La aceasta se adauga pierderile din reteaua de distributie a energiei. La modul ideal, am avea nevoie de ceva care ESTE deja in in jurul nostru, peste tot, ceva capabil sa mobilizeze electronii (tensiunea) fara o conexiune mecanica prea complicata. V-ati putea imagina un impozit pe GRAVITATIE? Dar pe campul electrostatic al pamantului…sau pe spatiul ?

Abordarea noastra este una foarte simpla: sa realizam un dispozitiv care sa extraga energie cinetica de la aceste forte deja existente in natura. Imposibil? Debarasati-va de fizica invatata in liceu. Veti afla in sfarsit cateva solutii oferite de cercetatorii de pana acum! Recentele progrese inregistrate in domeniul supraconductorilor vor face ca multe dintre aceste solutii sa fie viabile din punct de vedere comercial. Unde sunt aceste dispozitive ingenioase? Inainte de a citi mai departe, intrebati-va ce ati face cu o cutie de free energy. Anumite persoane influente ar spune ca avem o potentiala criza sociala. Am raspuns la intrebare.” (extras din cartea “Manualul dispozitivelor Free Energy”)

David Hatcher Childress, autor american, a publicat carti pe teme precum istoria alternativa si revizionismul istoric. Lucrarile sale acopera si alte subiecte, de exemplu OZN-uri, Atlantida, Nikola Tesla, orase disparute, Lemuria, aparate de zbor Vimana. S-a nascut in Franta in anul 1957, dar parintii sai erau americani. In 1984, David s-a mutat in Kempton Illinois, si a infiintat Editura Adventure Unlimited Press care detine drepturile de editare exclusive. Prin aceasta companie, Childress si-a publicat propriile carti, dar si pe cele ale altor autori. David Hatcher a aparut la diverse posturi de televiziune precum NBC, FoxNetwork, Discovery Chanel, A&E, The Hitory Chanel, pentru a comenta subiecte cum sunt Triunghiul Bermudelor, Atlantida si OZN-urile.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0344 sec