Manual de Stil. Gentleman

Manual de Stil. Gentleman
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 152
Categoria: Diverse

DESCRIERE

Dana Budeanu s-a format ca stilist la Londra, locul unde se lanseaza trenduri, unde stilul personal conteaza cel mai mult si unde personalitatea vestimentara este mai puternica decat oriunde.

Manual de stil. Gentleman va ajuta sa va creati propriul stil vestimentar, sa alegeti tinutele care vi se potrivesc perfect si sa va completati garderoba dupa reguli stilistice stricte.

“Aceasta a doua carte pe care am scris-o s-a nascut dintr-un imens sentiment de regret care nu are nimic in comun cu pornirile ce m-au impins catre prima incercare.
Regretul s-a nascut din permanenta frustrare pe care o simt atunci cand merg pe strada si nu observ nici un gentleman. Nici macar unul. Ma refer, bineinteles, la o impresie creata doar de un prim contact vizual. Barbatul din ziua de astazi este atat de din punct de vedere vestimentar, incat s-a transformat in ceva aproape imposibil de privit. In afara de peisajul superb din jurul liceelor unde, culmea, tinerii dau un incredibil exemplu de informatie stilistica si de adaptare vestimentara, restul, strada, tipa de prost-gust.
As vrea sa ma pot intoarce in timp, macar pentru o clipa, sa retraiesc vremurile in care o simpla privire asupra celor din jur inspira RAFINAMENT.”
Dana Budeanu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0341 sec