Manual de NLP - Ghid practic pentru a obţine rezultatele pe care le doreşti

Manual de NLP - Ghid practic pentru a obţine rezultatele pe care le doreşti
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-669-878-1
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 416
Format: 13X20

DESCRIERE

Manual de NLP - Ghid practic pentru a obţine rezultatele pe care le doreşti

Experimentatul psihoterapeut Joseph O'Connor, unul dintre cei mai apreciaţi formatori NLP, oferă cel mai bun curs introductiv tuturor celor care vor să studieze programarea neuro-lingvistică şi să deprindă tehnicile specifice acestei abordări în psihologie.

Influenţa limbajului asupra funcţiilor cognitive, metode de inducere a unor stări emoţionale şi numeroase tehnici pentru influenţarea deciziilor celorlalţi sunt doar câteva dintre subiectele abordate de către Joseph O'Connor. În urma lecturii acestui volum vei constata că NLP nu este doar o sumă de tehnici eficiente, ci mai ales un mod original de a gândi asupra lumii din jurul tău.

JOSEPH O'CONNOR este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi formatori NLP din lume. A lucrat ca formator şi consultant în cadrul Organizaţiei pentru Dezvoltarea Industrială a Statelor Unite, oferind consultanţă în cadrul unor proiecte de cooperare industrială pentru ţări în curs de dezvoltare. Este cofondator şi preşedinte al International Coaching Community, cea mai reprezentativă organizaţie la nivel mondial în acest domeniu.

Este autorul a 17 cărţi, traduse în 21 de limbi, majoritatea dintre ele devenind bestselleruri internaţionale. Cartea sa Introducing NLP, în curs de apariţie la Curtea Veche Publishing, a fost vreme de 12 ani lucrarea de referinţă în studiul NLP, fiind vândută în peste 100 000 de exemplare.

De acelaşi autor, la Curtea Veche Publishing a mai apărut Coaching cu NLP. Cum să fii un coach de succes (2007).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0789 sec