Managementul aprovizionarii si desfacerii. Editia a III

Managementul aprovizionarii si desfacerii. Editia a III
Preț: 56,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 973-590-788-7
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 543
Format: 19X25
Categoria: Management

DESCRIERE

In elaborarea lucrarii, autorii, Gheorghe Basanu si Mihai Pricop, au avut in vedere caracteristicile economiei de piata, dezvoltandu-se elementele de esenta.
Ei ne prezinta instrumentarul economico-metodologic eficient si de utilitate practica prin a carui aplicare se obtin rezultate foarte bune in conducerea, organizarea si realizarea proceselor de aprovizionare si de desfacere a rezultatelor productiei.
Lucrarea pune accent pe elaborarea si fundamentarea strategiilor de aprovizionare si desfacere, organizarea si concretizarea relatiilor comerciale dintre agentii economici in functie de pozitia acestora pe piata, selectia partenerilor de afaceri, testarea credibilitatii acestora, organizarea si desfasurarea actiunilor de negociere, etc.
Prin continut, lucrarea "Managementul aprovizionarii si desfacerii" se adreseaza unei palete extinse de cititori - personal cu studii superioare economice si tehnice care isi desfasoara activitatea in cercetare si invatamant, absolventi sau studenti ai institutiilor de invatamant superior economic si tehnic, participanti la studii postuniversitare sau alte cursuri de perfectionare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0826 sec