Magul din Java ~ învăţăturile unui nemuritor taoist autentic ~

Magul din Java ~ învăţăturile unui nemuritor taoist autentic ~
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 973-7978-62-5
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 270
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

n anul 1988 a fost lansat cu mare succes documentarul Inelul de foc.

Secvenţa cea mai tulburătoare din film este cea care prezintă un acupuncturist chinezo-javanez, care îşi demonstrează măiestria deplină pe care o are asupra fenomenului ch'i - energia vitală, mai întâi generând un curent electric prin corpul său, pe care îl foloseşte pentru a vindeca o infecţie la ochi a cameramanului, apoi dând foc unui ziar, cu o flacără ce-i iese din mână.

Inelul de foc a făcut mii de oameni să pornească în căutarea acestui om, John Chang, pentru a deveni elevii săi.

Dintre mulţii occidentali care l-au abordat, John Chang a acceptat cinci ca ucenici. Kosta Danaos este al doilea dintre cei cinci.
În anii uceniciei sale cu John Chang, Danaos a văzut demonstraţii de pirokinezie, telekinezie, levitaţie, telepatie şi multe alte fenomene deosebite, şi le-a şi practicat.

A vorbit cu spiritele şi a adus mărturie despre viaţa de apoi.

Cel mai important lucru este că el a aflat povestea lui John Chang, care este urmaşul direct al liniei înţeleptului Mo-Tzu, din secolul al cincilea î. Ch. şi care a fost cel mai mare rival al lui Confucius.

Disciplina sa, numită Mo-Pai, este puţin cunoscută în Occident şi nu a făcut niciodată până acum subiectul unei cărţi.

Acum, John Chang a decis să facă o punte între Orient şi Occident şi să permită publicarea unei cărţi care prezintă povestea vieţii lui, a învăţăturilor şi puterilor sale.
Magul din Java este povestea uceniciei lui Kosta Danaos alături de John Chang - şi, în acelaşi timp, istoria disciplinei Mo-Pai, care, în ultimii 2000 de ani, şi-a ţinut secrete învăţăturile.

Cartea include şi explicaţii ştiinţifice, bazate pe fizică, ale capacităţilor paranormale ale lui Chang, pe care noi, în Occident, le considerăm imposibile - capacităţi la care autorul a fost martor şi pe care le-a descris cu însufleţire.

Magul din Java va grăbi cu siguranţă ceea ce ar putea foarte bine să devină cea mai mare revoluţie a secolului al XXI-lea - confirmarea şi studiul energiei vitale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0257 sec