Magie in actiune

Magie in actiune
Preț: 26,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008

DESCRIERE

Este o carte excelenta pentru oricine doreste sa cunoasca perspectiva interioara a unui maestru care utilizeaza NLP. Acestea sunt transcrieri reale, de lucru, pe care Richard Bandler, co-fondatorul tehnologiei NLP le-a folosit lucrand cu pacientii. In aceste pagini il veti vedea facand literalmente magie, in termeni de creare a schimbarilor transformationale, cu clienti particulari. Aceasta carte este diferita de celelalte scrise fie de Bandler, fie de Grinder (celalalt fondator al NLP). Toate celelalte carti ale acestor autori fie sunt facute dupa transcrieri ale sesiunilor de pregatire, fie sunt concepute ca manuale de pregatire, in timp ce in aceasta sunt transcrieri ale sedintelor fata in fata chiar cu Bandler. Il veti vedea utilizand sugestia, re-formularea / re-incadrarea, ancorarea si toate celelalte tehnici NLP despre care ati auzit, in timp ce imprima ritmul si ghideaza clientul caruia i se adreseaza.

Asa cum sugereaza Bandler in introducere, puteti reciti cartea pentru fiecare dintre tiparele descrise si, de fiecare data cand faceti acest lucru, puteti „iesi” cu o apreciere mai profunda, mai completa si mai bogata a modelului. Intr-un fel, aproape ca puteti invata sa practicati NLP doar din aceasta carte.

Asa dupa cum scrie Bandler in introducerea la editia de fata, NLP este un model experiential si modul cum il „dobanditi” este sa lucrati cu cineva care este intr-adevar priceput in a-l aplica. In aceeasi introducere, Bandler isi dezvaluie propriile sale ganduri despre modelul pe care il denumeste NLP mai bine decat o face in oricare alta parte.

Daca sunteti interesati de aplicarea directa a NLP ca tehnologie de transformare, trebuie s-o cumparati, s-o cititi, si sa va delectati cu ea!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0549 sec