Magia vieţilor trecute - Fyfe Atasha

Magia vieţilor trecute - Fyfe Atasha
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 292
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Magia vieţilor trecute. Descoperă puterile de vindecare ale amintirilor pozitive din vieţile trecute

O carte de excepție despre rolul benefic al amintirilor pozitive din vieţile trecute în vindecarea noastră!       

                În practica sa de specialistă în regresiile în vieţile trecute, Atasha Fyfe a descoperit importanţa amintirilor pozitive din vieţile anterioare şi rolul esenţial pe care-l joacă ele în rezolvarea problemelor şi în îmbunătăţirea vieţilor oamenilor. Autoarea a descoperit că amintirile pozitive din vieţile trecute vindecă la fel de mult şi sunt la fel de utile ca şi experienţele dificile – pe care se axează, de obicei, terapia tradiţională.

                Având loc pe fundalul unor timpuri şi culturi foarte diferite, regresiile relatate în Magia vieţilor trecute sunt atât cronici fascinante ale cărării sufletului, cât şi poveşti spectaculoase despre istoria secretă, vechea cunoaştere şi despre puteri de mult uitate. Ele includ mesaje de la îngeri şi ghizi spirituali şi amintiri din lumile dintre vieţi.

 

               Cu sfaturi utile şi exerciţii uşoare, care te ajută să îţi accesezi propriile amintiri din vieţile anterioare magice, Magia vieţilor trecute îţi va arăta posibilităţi noi şi captivante, care au aşteptat dintotdeauna în adevărata istorie a sufletului tău pentru a fi descoperite.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0804 sec