Mădălina Manole. O sinucidere sub semnul întrebării - Boerescu Dan-Silviu

Mădălina Manole. O sinucidere sub semnul întrebării - Boerescu Dan-Silviu
Preț: 14,99 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786068782850
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 160
Categoria: Biografii

DESCRIERE

MĂDĂLINA MANOLE – „Fata cu părul de foc” a muzicii românești – a contrariat pe toată lumea atunci când, pe 14 iulie 2010, în dimineața zilei în care împlinea 43 de ani, s-a sinucis înghițind Furadan, un puternic insecticid agricol.

Cariera vedetei, lansată de primul ei soț, compozitorul Șerban Georgescu, intrase într-un con de umbră. Mădălina era depresivă și se pare că nu se afla la prima tentativă de suicid. Recăsătorită cu Petru Mircea, ea avea și un băiețel, în vârstă de un an la momentul petrecerii tragediei, însă familia nu s-a dovedit a fi cea mai bună soluție de ancorare în realitate.

Dispariția tragică a Mădălinei lasă în urmă o serie de întrebări deocamdată fără răspuns. De altfel, părinții cântăreței nu s-au împăcat niciodată cu teoria sinuciderii. Și nici cu ginerele lor, căruia i-au adus o serie de acuze grave! Recent, un specialist american – „profiler” FBI – a reexaminat cazul și a stabilit că, de fapt, ar fi vorba de o crimă, urmând să facă o cerere de redeschidere a dosarului morții Mădălinei Manole.

În timp, au apărut informații dar și dileme noi despre ultima perioadă a vieții interpretei.

De pildă, de ce omul de televiziune Dan Negru a afirmat tranșant: „După 7 ani am puterea să fac mărturisirea public: eu am ucis-o pe Mădălina”?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0293 sec