Ma numesc Alzheimer

Ma numesc Alzheimer
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 978-973-570-352-3
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 128
Format: 16,5 x 23,5
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

"Na numesc Alzheimer" al Taniei Lovinescu este deja la editia a doua numai in Romania. Editia pubilicata in Israel a fost un bestseller. Dincolo de faptul ca avem in fata un volum capabil sa traiasca prin el insusi, modul in care intelege o femeie sa supravietuiasca suferintei profunde pirovocate de regresia pana la anihilare a perechii de viata, reprezinta un punct esential de plecare pentru ca cititorul modern sa poata avea acces la fluviul de itelepciune a unei persoane exceptionale.

Tania Lovinescu are un grad de notorietate remarcabil datorat chiar talentului ei literar, viguros si autentic. Cu toate ca nu avem in fata o lucrare de specialitate, tematica ei aparte o aduce aproape de volumele medicale elaborate pe intelesul publicului larg. "Am realiallzat ce multi oameni sunt afectati de aceasta maladie, in Statele Unite", scria chiar doamna Lovinescu imediat dupa lansarea din Romania.

"Ratiunea pentru care am conceput acest roman nu a fost castigul financiar, ci dorinta de a acorda ajutor oamenilor. Am simtit ca este de datoria mea sa impartasesc si altora aceasta experienta. In timpul acelei perioade de inceput de iarna, in care am scris aceasta carte, ma simteam coplesita de suferinta atat de mare a celor care treceau prin situatii similare si realizam cat de greu este sa te reintorci intr-o lume normala cu problemele ei cotidiene, cu cartofi ce ar trebui gatiti si comasi ce abia asteapta sa fie calcate", marturisea autoarea despre efortul de a reda intocmai starea de spirit din case unde s-a instalat terarea Altzheimer-ului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0617 sec