Lovitura

Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-9017-06-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: paperback
Pagini: 432
Format: 13/20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Secțiunea Art Crime Team a FBI, în colaborare cu CIA, pregătește o descindere pe un iaht, la o licitație ilegală, pentru a captura o cantiate impresionantă de bijuterii furate.

În același timp, doi hoți se pregătesc să fure, din același loc, celebrul diamant Beau Sancy și un pumnal cu diamante aparținând comorii lui Alaric.
În alt colț de lume, un soldat este tocmit să antreneze membrii unui cartel mafiot.
Dar fiecare personal are aici o agendă ascunsă.
Lovitura este un thriller elaborat
Lovitura este un thriller elaborat iscusit și construit până la cele mai mici detalii. Povestea este plauzibilă și teribil de posibilă, într-o lume plină de inedit, acțiuni mișelești sau justițiare, la granița dintre viață și moarte.
Acțiunea romanului nu-ți lasă timp să respiri. Povestea este palpitantă și plină de neprevăzut și personaje morale sau lipsite de scrupule se luptă pe viață și pe moarte pentru bijuterii, informații, bani și femei. Secrete ascunse ies la iveală, prietenii uneltesc unul împotriva celuilalt, cu toți pierd ce-au câștigat sau câștigă ce-au pierdut, într-o sarabandă plină de suspans, sex și trăiri la limită.
Plimbat de la Monterey la New York, de la Poptún și până în statul federal Durango, de la închisoarea Rikers Island până pe plajele braziliene, la Arraial do Cabo și nu numai, cititorul de-abia mai are timp să-și savureze băutura.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0508 sec