Literatura pentru copii clasele I si a II-a

Literatura pentru copii clasele I si a II-a
Preț: 9,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 192

DESCRIERE

In realizarea acestei lucrari s-a tinut seama de prevederile noului Curriculum scolar aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, dar si de sugestiile oferite de practica scolara.

Lectura suplimentara iti completeaza cunostintele si iti imbogateste sufletul. Cum altfel poti calatori si poti cunoaste atat de bine ce se intampla dincolo de spatiul in care se desfasoara viata ta? Cum altfel poti cunoaste si intelege ce se intampla in jurul tau? Viata gazelor marunte si a animalelor puternice, trecutul nostru plin de atata vitejie, faptele oamenilor, talcul intamplarilor, toate sunt izvor dr invataturi pentru tine.
Cartea este un prieten apropiat si adevarat care nu te tradeaza niciodata.
Citeste lectura cuprinsa in aceasta carte, citeste cartile recomandate de manualul de limba romana, iar, in orele de lectura, discuta despre personajele intalnite si despre faptele lor. Invata din lectura cum sa vorbesti si sa te porti cu cei din jurul tau.
Verifica-te singur asupra lecturii parcurse, raspunzand la intrebari, completand rebusurile si integramele din carte. Succes!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0687 sec