Let's Do It, Romania!

Let's Do It, Romania!
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-44-0266-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 188
Categoria: Diverse

DESCRIERE

"Let’s Do It, Romania! mi s-a părut de la început șansa de a putea face ceva la nivel mare, ceva care să conteze, care să facă o schimbare."

Cabral

"În timp ce ne spunem mereu și mereu că țara a devenit tot mai bună de plecat din ea, dovada celor zece ani de Let’s Do It, Romania! ne poate reaminti că suntem destui cei care vrem frumosul, corectul, curatul și, mai ales, că putem mișca lucrurile în direcția la care visăm."

Amalia Enache

 

De câte ori avem ocazia sau șansa să vedem în țara noastră oameni care să propună și să provoace să se petreacă ceva, fără să aștepte ca, alții să acționeze în locul lor? Toate astea pentru un, bun comun, nu unul personal. Pentru un efect de care se pot bucura generații, nu doar familiile noastre. Eu am văzut asta extrem de rar, iar atunci când cei de la Let’s Do It, Romania! mi-au povestit despre ideea lor, am intrat în lumea lor cu speranța că, om cu om, vom fi parte din procesul de vindecare sau de „hrănire“ a acelor părți frumoase ale poporului nostru: generozitatea, creativitatea, prietenia, solidaritatea, toleranța și iertarea. Let’s Do It, Romania! nu face curățenie doar pe teritoriul țării, ci și în spiritul oamenilor care o locuiesc. România este o lume, nu doar o țară. Iubește lumea.

Cornel Ilie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1341 sec