LEOAICA

Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat
Autor:
ISBN: 9786069748992
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 280
Format: 13/20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Descoperă o poveste înduioșătoare despre devotament și maternitate, relatată din perspectiva lui Sue Brierley, mama adoptivă a lui Saroo, eroul bestsellerului Lion: Drumul spre acasă și al filmului nominalizat la Oscar Lion.

Leoaica e povestea ei și a mamelor de pretutindeni, povestea iubirii, a devotamentului, a dăruirii şi a curajului lor. O carte care ne amintește că în fiecare femeie se ascunde o leoaică gata să-și apere puiul.

Lion: Drumul până acasă al lui Saroo Brierley, care și-a găsit micul sat din India cu ajutorul aplicației Google Earth, a devenit un bestseller internațional și a inspirat filmul nominalizat la Oscar Lion.

Povestea mamei lui adoptive, Sue, care a apărut în viața lui din îndepărtata Tasmanie, e o completare și un revers al monedei. Cum a ajuns o femeie să renunțe la șansa de a avea propriii copii și să ofere o șansă copiilor care nu au primit nici una de la părinții lor?

Unul dintre răspunsuri ar fi că nici Sue nu a primit o șansă reală de la părinții ei. Fiica unui alcoolic violent ale cărui afaceri îndoielnice au falimentat familia, tânăra a crescut în izolare geografică și emoțională. După ce s-a măritat și a scăpat din mediul abuziv de acasă, ea a decis să devină mama de care și ea a avut atât de mare nevoie.

Nu avea de unde să știe că, 25 de ani mai târziu, rolul ei va fi jucat pe ecran de o altă mamă care a decis să adopte: Nicole Kidman. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0415 sec