Lectii de Iubire

Lectii de Iubire
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-92283-0-2
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 384
Format: 13 x 20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Si-atunci am inteles Adevarul si taina spuselor lui si ale marilor intiati. Adevarata putere este puterea de a alege. Primul dar al lui Dumnezeu oferit oamenilor care contine si este puterea divina din noi.

Puterea de a alege sa fii.

- In Biblie in Psatmul 23 Scrie. astfel: "Ridicati capetenii, portile voastre si va ridicati portile cele vesnice si va intra imparatui slavei." Despre ce crezi ca e vorba, despre niste ziduri de piatra, porti de lemn sau usi de metal?
- Nu... N-am citit tot psalmul, dar din cate imi dau seama portile vesnice sunt... chakrele. Am ghicit?

In fata lui nu puteam minti, nu puteam juca teatru, nu puteam decat sa fiu eu insami. lar asta era cea mai mare provocare.

- Cine se crede magician si crede ca pentru asta trebuie sa fie luna pe cer, lumanari aprinse si fum de tamaie, e un pic cam departe de intelegerea adevarului si de cunoasterea darurilor cu care Dumnezeu ne-a inzestrat.

Ai creat Lumea fara sa ma fntrebi. Eu creez reintoarcerea tot asa. Avem libertate, nu? Nu ti se pare cunoscut sentimentui? lar reintoarcerea nu e posibila astfel, decat cum ti-am spus. Pe o singura frecventa energetica. Asta nu mai e voia mea...

Este etapa marii ispite. Etapa cand egoul devine "dumnezeu" si omul un mic demon. Etapa cand poti sa ai lumea la picioare controland-o. Este etapa cand omul poate sa-l controleze pe Dumnezeu.

Toti, dar absolut toti pacientii, toti oamenii care au venit apoi la mine si la prima vedere puteau fi considerati bolnavi psihic, aveau diferite probleme de viata, dar... toti sufereau de fapt de una si aceeasi problema: lipsa de iubire.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0630 sec