Karma de Fiecare Zi Carmen Harra

Karma de Fiecare Zi
Carmen Harra
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 2000000910017
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 288
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

„Karma de fiecare zi” reprezintă un mod de a împărtăși lecțiile pe care autoarea le-a învățat în Lumea Invizibilă, prin aducerea lor în atenția ta, pe tărâmul vizibil. Aceste lecții sunt întru totul legate de karmă, de gândurile și acțiunile noastre zilnice și de modul în care acestea ne influențează relațiile, sănătatea și țelurile pe care le avem în viață.

 
„Karma de fiecare zi” te va ajuta să te vindeci; te va ajuta să-ți creezi o viață mai bună, să îți înțelegi calea vieții și să deslușești indicatoarele ce îți stau în față și care, în ultimă instanță, vor deveni suficient de vizibile, astfel încât să nu mai ai nevoie de ajutorul unui medium care să te călăuzească.
 
O carte care îți va arăta că în viață nu contează cât de mult trăiești sau cât de mult te îmbogățești, ci contribuția pe care o aduci, moștenirea ta spirituală. Ea te va purta într-o călătorie de auto-descoperire, care îți va deschide larg puterea de înțelegere, astfel încât să fii liber să faci ceea ce tuturor ne este hărăzit să facem – să te bucuri și să faci o sărbătoare din prețiosul dar al vieții!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0638 sec