Joseph Hadad. Omul - Andra Iliaș

Joseph Hadad. Omul
- Andra Iliaș
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-44-0345-2
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 172

DESCRIERE

Încet-încet am învățat bucătăria și chiar mi-a intrat în sânge. E ca atunci când te îndrăgostești, când petreci timp cu o fată și începe să îți placă tot ceea ce zice și face.
— JOSEPH HADAD

Născut în Israel, din părinți cu origini marocane și tunisiene, Joseph Hadad a intrat în adolescență la Școala de Bucătari din Haifa și ast­fel și-a descoperit marea pasiune. S-a remarcat rapid în bucătăriile hotelurilor unde a lucrat și a devenit, în 1989, executive chef la unul dintre cele mai mari hoteluri din Israel. În culmea gloriei, a plecat la București, în 1996, unde viața l-a pus la încercare, dar i-a oferit și recompense.

De atunci, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, om de televiziune, proprietar de restaurante și consultant internațional de specialitate. Dincolo de israelianul temperamental pe care publicul îl știe de la televizor, iar pasionații de mâncare, din restaurante, se află un om sensibil, meticulos, hotărât, un bun dascăl, un fiu, tată, prieten.

ANDRA ILIAȘ este jurnalist de peste 20 de ani. A lucrat pentru diverse reviste, iar în ultimii ani s-a dedicat pasiunii culinare prin abordarea domeniului horeca dintr-o perspectivă documentată, scriind pentru publicații și site-uri de specialitate și oferind consultanță pentru restaurante. A absolvit un curs profesional de bucătari pentru a fi sigură că vorbește același limbaj și a studiat domeniul atât din punctul de vedere al combinațiilor alimentare, cât și al istoriei sau al bucătăriilor etnice pe care le explorează în călătoriile sale în întreaga lume. Informații despre activitatea ei se găsesc pe blogul www. andra-ilias. ro.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0608 sec