Jocul
20,00 lei
39,00 lei (-48,72%)

Jocul

Jocul
-48,7%
Preț vechi: 39,00 lei (-48,72%)
?
Prețul tăiat este prețul cel mai mic la care s-a vândut produsul în ultimele 30 de zile de dinaintea promoției.
Preț: 20,00 lei
Economisești: 19,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-9017-23-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: paperback
Pagini: 112
Format: 13/20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

„Vrei să fii Stăpâna mea?

Dar tu vrei să fii Sclavul meu?"
Dintr-o simplă discuție care a degenerat în ceva mai mult decât credeau, jocul lor discret și pervers a evoluat peste așteptări, iar ei s-au pierdut… unul în celălalt.
Cu o carieră de invidiat, Lara împreună cu prietenii săi își dezvoltă o afacere care va avea succes pe plan îndelungat. Cu toate acestea, ea nu crede în puterea dragostei. Asta până când Andrew, prietenul la care nu se aștepta, îi propune un joc camuflat plin de seducție și condimentat cu propuneri indecente și unice. Toate acestea pentru a o face să-și piardă controlul absolut pe care ea susține mereu că-l deține.
Încăpățânați din fire, fiecare dintre concurenți vor încerca prin diferite mijloace să câștige provocarea și a-și arăta triumful față de victimă. Însă tot ce vor reuși să facă va fi să se amăgească reciproc.
Șase zile durează provocarea în care se vor aventura cei doi, la fiecare douăzeci și patru de ore își vor schimba pozițiile. El stăpânul ei, ea sclava lui. Până într-un punct în care unul dintre ei va ceda. Oare cine va fi?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0725 sec