Iubitelor mele prietene - Binder Irina / Voinea-Răducanu Carmen

Iubitelor mele prietene - Binder Irina / Voinea-Răducanu Carmen
Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786066393171
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 352
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Iubitelor mele prietene - Binder Irina / Voinea-Răducanu Carmen

Nu căutăm nimic în viață cu mai multă pasiune și ardoare precum tovărășia unui suflet. Nimic nu ne aduce mai multă împlinire și fericire precum împărtășirea, comuniunea și dăruirea iubirii. Celălalt, prieten sau iubit, ne este deopotrivă agonie și extaz, plăcere și durere, bucurie și dezamăgire. 

Însă, oricum s-ar desfășura și încheia o relație, de prietenie sau de iubire, rămânem de fiecare dată cu ceva prețios, inestimabil: înțelepciune...

Prietene într-ale scrisului și într-ale vieții, Irina Binder și Carmen Voinea-Răducanu ne mărturisesc în cartea de față suișurile și coborâșurile pe care le-au trăit cu oamenii din viața lor. Fiecare experiență, sublimă sau dureroasă, le-a adus lecții importante și nu le-a știrbit deloc dorul și dorința de a-i cunoaște pe oameni, cu bune și cu rele. Cartea Iubitelor mele prietene se constituie ca o colecție de caractere, un ghid de călătorie prin meandrele relațiilor și un sprijin puternic pentru fiecare dintre noi în Călătoria spre sufletul celuilalt și spre propriul suflet.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0896 sec