Iubirea este evanghelia mea ~ învăţăturile lui Iisus despre vindecare, revendicarea puterii şi despre chemarea de a te pune în serviciul celorlalţi ~

Iubirea este evanghelia mea ~ învăţăturile lui Iisus despre vindecare, revendicarea puterii şi despre chemarea de a te pune în serviciul celorlalţi ~
Preț: 8,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 978-973-7978-95-0
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 100
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Uşa ce duce spre sanctuar este întotdeauna deschisă. Braţele Maestrului se deschid larg pentru toţi cei care vor să se adăpostească în inima lui şi în inima învăţăturilor lui.

Iar noi toţi - creştini, musulmani, evrei, budişti sau hinduşi, oameni din toate credinţele care cred în Dumnezeu, ca şi aceia care nu cred în El - cu toţii suntem bineveniţi aici.
Învăţăturile lui Iisus sunt învăţături universale. Ele au fost date de către Iisus, poporului evreu - dar au fost date şi acelora care au avut urechi să le audă.

Prin caracterul său, învăţătura nu a putut fi restricţionată, pentru a fi dată doar câtorva aleşi. Trebuia să fie data tuturor popoarelor, din toate vremurile.
Dacă eşti evreu, vei avea o afinitate naturală pentru aceasta învăţătură, întrucât este Thora pură şi emană direct din legea evreiască.

Dacă eşti creştin, vei avea şi tu o afinitate naturală pentru această învăţătură, întrucât este esenţa evangheliilor, aşa cum ne-au fost ele transmise.

Şi cei din alte credinţe vor fi atinşi de această învăţătură, întrucât Iisus este un învăţător elocvent şi convingător al adevărului universal.

Atunci când oamenii Îi aud cuvintele şi Îi simt prezenţa, sunt chemaţi la Dumnezeu într-un mod adânc şi profund.
E greu de găsit o învăţătură spre care să se deschidă toată lumea - toţi bărbaţii şi toate femeile, indiferent cine sunt ei, sau ce au făcut - o învăţătură care să invite pe toată lumea, fără excepţie, în cercul iubirii.

Iar aceasta este o astfel de învăţătură.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0330 sec