Iubeste-ți boala - Valeri Sinelnikov

Iubeste-ți boala - Valeri Sinelnikov
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-94143-0-9
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 422

DESCRIERE

Scrisă de Valeri Sinelnikov, medic psiholog, specialist în homeopatie, hipnoză și psihoterapie, cartea a fost tradusă în 20 de limbi și vândută în peste 14 milioane de exemplare. A transformat viețile a milioane de oameni și i-a ajutat să își înțeleagă cauzele bolilor, ascunse de fiecare dată în ungherele subconștientului lor.

Foarte mulți cititori au declarat că această carte le-a modificat definitiv percepția despre viață, ajutându-i să depisteze ce le-a stat în tot acest timp în cale, de unde apar problemele pe care le au și ce trebuie să facă pentru a le elimina. Astfel, ei au înțeles mai bine cauzele reale ale bolilor și disconfortului lor și, cel mai important, au aflat că pot deveni sănătoși și fericiți prin lucrul cu sinele, iubire și credință. Deși autorul citează pe alocuri versete din Biblie, cartea Iubește-ți boala! vorbește despre Divinitatea absolută și rolul ei în Univers și despre adevăruri eterne, ceea ce o face să se adreseze oamenilor de toate religiile și orientările religioase, deoarece Adevărul este același pentru toate ființele vii.

Pas cu pas, autorul ne învață să ne iertăm, să gândim corect, să acționăm corect şi, astfel, să trăim corect în acest univers perfect, care este oglinda noastră fidelă. Dăruim iubire, primim iubire, iar una dintre cheile vindecării este să te iubești pe tine însuți, pentru că numai astfel poți dărui dragostea ta și celorlalți. Despre celelalte chei, dar și despre multe altele, găsiți detalii în carte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0708 sec