Iubeste-te pe tine insuti ~ patru pasi spre fericire ~

Iubeste-te pe tine insuti ~ patru pasi spre fericire ~
Preț: 7,00 lei
Disponibilitate: stoc lichidat
Autor:
ISBN: 978-973-7978-77-6
Anul publicării: 2006
Pagini: 152
Format: 14 x 20 cm
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Daphne Rose Kingma este psihoterapeut de peste 25 de ani, conferenţiar, conducător de ateliere de terapie şi profesor de relaţii ca forme spirituale. Numit㠄Doctorul inimilor” de către Cronica din San Francisco, este autoarea a 11 cărţi despre dragoste şi relaţii, printre care Despărţirea, Descoperă dragostea adevărată, Viitorul iubirii, Cum să faci ca relaţia ta să fie mai plăcută, mai profundă şi mai pasională şi Nunţi din inimă.
"Doctorul inimilor a marcat din nou! În numeroasele sale cărţi despre relaţii, Daphne Rose Kingma a scris elocvent şi cu înţelepciune, despre iubire. Acum îşi întoarce atenţia către relaţia care stă la baza tuturor celorlalte relaţii - dragostea de sine. Dacă te pricepi să oferi altora lucrul de care tu ai cea mai multă nevoie - citeşte această carte. înseamnă că meriţi!" (MJ. Ryan, autorul cărţilor Atitudini pline de recunoştinţă, Puterea răbdării, Inimă darnică şi Ai încredere în tine însuţi)
Iubeşte-te pe tine însuţi vorbeşte inimilor şi sufletelor noastre. Daphne Rose Kingma ne ajută pe noi, cititorii, să dezrădăcinăm credinţele şi comportamentele care ne limitează iubirea de sine şi iubirea pentru ceilalţi şi apoi, cu înţelepciune blândă, ne ghidează către o cale pozitivă şi mai plină de forţă. Odată ce am început să citesc cartea, nu am mai putut să o las din mână!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0781 sec