Istoria lumii în 100 de animale - Simon Barnes

Istoria lumii în 100 de animale - Simon Barnes
Preț: 68,68 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786067108422
Anul publicării: 2022
Pagini: 112
Categoria: Carti ilustrate

DESCRIERE

Iată cele 100 de animale care au influențat hotărâtor destinul întregii omeniri și modul în care înțelegem lumea înconjurătoare.

De la albine, ce polenizează plantele pe care le mâncăm, la cimpanzei, cu care împărțim 98% din genele noastre, această carte explorează relația unică și plină de învățăminte dintre noi și animale. Este un volum care le va oferi iubitorilor de natură o lectură încântătoare, plină de curiozități și informații la zi.

Ilustrațiile superbe realizate de Frann Preston-Gannon fac din Istoria lumii în 100 de animale o incitantă călătorie vizuală prin vastul regn animal de ieri și de azi.

 

Această carte ieșită din comun propune o listă de 100 de animale care au avut un mare impact asupra oamenilor și asupra felului în care vedem lumea din jurul nostru. De la albinele care ne polenizează hrana la cimpanzeii cu care împărțim 98% din ADN-ul nostru, această carte explorează acea relație unică și care dă de gândit dintre oameni și animale de-a lungul istoriei. Acest ghid plin de adevăruri și fapte interesante va inspira cu siguranță orice iubitor de animale de orice vârstă. Poate fi un cadou excelent care-i va bucura pe cei dragi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0323 sec