Istoria Angliei

Istoria Angliei
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 704
Categoria: Istorie

DESCRIERE

Destinul spectaculos al Angliei, urmărit din neolitic si pana in zilele nostre se conturează ca unul dintre cele mai singulare în întreaga istorie a Occidentului. Parte integrantă a aventurii europene, în care a jucat un rol major şi deseori hegemonic, Anglia şi-a cultivat în egală măsură de-a lungul timpului, identitatea insulara şi orgoliul unicitaţii ei, credincioasă propriilor tradiţii.
A fost nevoie de talentul desăvârşit al lui andre Maurois, cunoscut autor al biografiilor lui Byron, Shelley, Disraeli, eduardal VII-lea, pentru a prezenta lumii trecutul unui popor care dintordeauna a fascinat şi derutat.
Istoria angliei este opera echilibrata a unui ganditor de vasta si rafinata cultura , dotat cu o inteligenţă excepţională, spiritual posedând un ascuţit simţ al actualităţii.
Prezenta ediţie restituie opera originalăm în întregul ei, conţinând şi un ultim capitol redactat de endre Marois pentru perioada de dupa cel de-al doilea război mondial până în 1963 şi este îmbogăţită prin comentariile pertinente ale lui Michel Mohrt asupra evenimentelor majore din Anglia ultimelor decenii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0462 sec