Învinge depresia înainte să te învingă ea pe tine - Dr. Robert L. Leahy

Învinge depresia înainte să te învingă ea pe tine - Dr. Robert L. Leahy
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 368
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Învinge depresia înainte să te învingă ea pe tine  - Dr. Robert L. Leahy

Aproape toţi oamenii suferă de depresie cel puţin o dată în viaţă, indiferent de rasă, gen, vârstă ori statut socio-economic. Mulţi suferă în tăcere, fără să ceară vreodată ajutor.

            Află de la dr. Robert L. Leahy de ce depresia a devenit o epidemie pe plan mondial și cum să îţi schimbi atitudinea ca să scapi de gândurile autodistructive.

            Folosind practici de conștientizare și meditaţie, vei vedea într-o nouă lumină imaginile ce te tulburau și te aruncau în hăul tristeţii.

            Dr. Leahy expune în termeni simpli și tonici cauzele, simptomele și tratamentele posibile pentru depresie, combinând studiile de caz cu instrucţiuni simple ce te învaţă să înţelegi depresia și s-o înlături eficient, ajutându-te atât pe tine, cât și pe cei dragi să scăpaţi de senzaţiile de extenuare, singurătate și devalorizare.

            Nu trebuie să aștepţi să te salveze cineva. Te poţi salva singur!

            „Un ghid de referinţă, realizat de un clinician remarcabil. El prezintă problemele tipice ale depresiei şi oferă explicaţii clare cu privire la modul de a le rezolva. Este o lectură obligatorie pentru oricine suferă de depresie – şi cine nu a suferit de depresie la un moment dat în viaţă?“

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0817 sec