Invataturile lui Gurdjieff pentru "A Patra Cale" - Piotr Demianovici Uspenski

Invataturile lui Gurdjieff pentru 'A Patra Cale' - Piotr Demianovici Uspenski
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-606-8926-04-9
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 96
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

In 1915, cand l-a intalnit pe Georges Gurdjieff si a descoperit “a patra cale”, Uspenski si-a dat seama ca poarta de acces spre cunoastere era intelepciunea si ca nu putem gasi adevarul fara sa ne straduim in acelasi timp sa devenim acel adevar. Accesul la o cunoastere superioara nu era posibil decat cu...
 
In 1915, cand l-a intalnit pe Georges Gurdjieff si a descoperit “a patra cale”, Uspenski si-a dat seama ca poarta de acces spre cunoastere era intelepciunea si ca nu putem gasi adevarul fara sa ne straduim in acelasi timp sa devenim acel adevar.

Accesul la o cunoastere superioara nu era posibil decat cu conditia de a fi pregatit sa primesti aceasta cunoastere superioara.

Uspenski si-a consacrat restul vietii activitatii menite sa transforme cunoasterea in intelepciune, straduindu-se sa-si insuseasca principiile “celei de-a patra cai” si sa le impartaseasca oamenilor care cautau acelasi lucru. Facand aceasta, a devenit un purtator de adevar pentru epoca lui, aducand in mijlocul secolului al XX-lea intelepciunea unei epoci cu mult anterioare Primului Razboi Mondial.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0411 sec