Invata singur Microsoft WORD

Invata singur Microsoft WORD
Preț: 14,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 168

DESCRIERE

Cartea contine informatii si aplicatii practice pentru prelucrarea textelor cu procesorul de texte Word si este utila tuturor celor care doresc sa invete sa lucreze cu calculatorul pentru a putea face fata unui interviu la angajare sau pentru a sustine un examen care sa le ateste cunostintele necesare pentru utilizarea calculatorului.

Informatiile si aplicatiile sunt prezentate pe intelesul tuturor.

Din capitolul „Prezentarea procesorului de texte Word“ aflati activitatile pe care le puteti desfasura cu aceasta aplicatie, conceptele si entitatile caracteristice unei aplicatii pentru prelucrarea textelor, modul in care este organizata fereastra aplicatiei si cum puteti personaliza interfata aplicatiei. In capitolul „Operatii cu fisiere document“ sunt prezentate operatiile pe care le puteti executa cu documentele Word: crearea, salvarea, deschiderea, inchiderea, protejarea si cautarea lor pe hard-disc. In capitolul „Editarea si tiparirea documentelor“ sunt prezentate operatiile care va ajuta sa corectati textele: deplasarea cursorului in document, cautarea si inlocuirea unor entitati din document, lucrul cu blocurile de texte (selectarea, copierea, mutarea, stergerea), inserarea simbolurilor si a campurilor, adaugarea de comentarii, folosirea intrarilor in autotext si a semnelor de carte etc. In capitolul „Formatarea documentelor“ sunt prezentate operatiile prin care puteti formata caracterele, paragrafele, paginile documentului, listele marcate si numerotate. Mai sunt prezentate modul in care puteti aranja textul pe mai multe coloane si modul in care puteti folosi stilurile de formatare. In capitolul „Alte facilitati de tehnoredactare“ sunt prezentate operatiile prin care puteti organiza informatiile sub forma de tabele, prin care puteti desena sau insera in document imagini sau obiecte create cu alte aplicatii. Tot in acest capitol este prezentat modul in care va ajuta Word sa va administrati corespondenta postala.
Cartea este organizata pe mai multe module, fiecare dintre ele avand ca scop dobandirea unei anumite categorii de cunostinte si abilitati. Fiecare modul contine doua sectiuni: o sectiune cu prezentarea informatiilor referitoare la subiectul tratat si o sectiune cu aplicatii practice denumita „Laborator“. La sfarsitul fiecarui capitol, pentru verificarea cunostintelor teoretice dobandite, puteti sa raspundeti la intrebarile din sectiunea „Incercati“, iar pentru verificarea abilitatilor dobandite puteti sa rezolvati problemele din sectiunea „Executati“.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0411 sec