Învaţă să-ţi controlezi durerea. Stă în puterea ta! - Autor: Margaret A. Caudill

Învaţă să-ţi controlezi durerea. Stă în puterea ta! - 
Autor: Margaret A. Caudill
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-40-0235-8
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 432

DESCRIERE

Semnalele de durere pe care ni le transmite trupul au, în general, rolul de a ne avertiza că în organismul nostru ceva nu funcţionează aşa cum ar trebui, pentru ca noi să luăm măsuri şi să tratăm cauzele. Dar sunt situaţii în care durerea persistă după ce un tratament s-a încheiat ori se instalează aparent fără motiv, conducând la un diagnostic deocamdată fără remediu.

Tehnicile propuse de dr. Caudill în această carte, printre care recunoaşterea fluctuaţiilor simptomelor, reducerea durerii şi a distresului asociat, relaxarea, exerciţiul fizic, stabilirea unor obiective realiste, comunicarea eficientă, şi-au dovedit utilitatea, persoanele care i-au urmat programul reuşind să-şi recapete independenţa şi să ducă o viaţă cât mai apropiată de normal, în ciuda disconfortului fizic. Când durerea nu poate fi eliminată complet, poţi învăţa să trăieşti cu ea – să o cunoşti, să o îmblânzeşti, să-i diminuezi intensitatea – să dansezi în tandem cu ea, ajungând să controlezi tu paşii, redevenind stăpânul propriei vieţi.


Margaret A. Caudill este medic internist şi specialist în medicina durerii, cu o experienţă de peste 25 de ani în creşterea calităţii vieţii bolnavilor cronici, prin tratamente medicale ce se adresează atât trupului cât şi minţii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Dezvoltare personala

Created in 0.0399 sec