Introducere în teosofie - C. W. Leadbeater

Introducere în teosofie - C. W. Leadbeater
Preț: 26,25 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-94213-1-4
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 157

DESCRIERE

Teosofia este o doctrină spirituală dezvoltată în secolul al XIX-lea în Statele Unite, având la bază lucrările Elenei Petrovna Blavatskaia. În sensul mai larg, teosofia desemnează o colecție de învățături mistice despre cosmogonie, misterele vieții și natura divinității (etimologic, cuvântul provine din termenii grecești theos, „Dumnezeu”, și sophia, „înțelepciune”, ceea ce s-ar putea traduce prin „înțelepciunea divină”). 
Datorită numeroaselor lucrări și prelegeri ale Societății Teosofice (fondată în 1875 la New York), precum și datorită influenței numărului mare de adepți, teosofia s-a răspândit rapid și în Europa și a contribuit substanțial la dezvoltarea curentului New Age în lume.

Colecția „Teosofica”

Prin colecția „Teosofica” ne propunem să-i oferim publicului român interesat de cunoașterea ezoterică lucrările de referință ale acestei doctrine, având convingerea că această ramură fundamentală a înțelepciunii divine este indispensabilă din bagajul de cunoștințe al oricărei persoane interesate de spiritualitate, de evoluție, de propria-i Cale și Lumină.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0614 sec