Inteligenta - Reactioneaza creativ la prezent

Inteligenta - Reactioneaza creativ la prezent
Preț: 9,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 973-7995-95-3
Anul publicării: 2011
Pagini: 181
Format: 14 x 20 cm
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Reactioneaza creativ la prezent

Daca cineva vrea sa devina lider, trebuie sa faca un lucru, sa-ti distruga, cumva, inteligenta. Sa te clatine din radacini, sa te faca sa-ti fie frica.

Trebuie sa te faca sa nu mai ai incredere in tine, asta e o conditie indispensabila. Daca esti inteligent, iti rezolvi singur problemele.

E destul sa fii inteligent ca sa ti rezolvi toate problemele. De fapt, orice probleme apar in viata, tu ai mai multa inteligenta decat probleme. Inteligenta e o provizie, un dar al naturii. Dar exista oameni ambitiosi care vor sa guverneze, sa domine; exista nebuni ambitiosi - ei creeaza frica din tine. Frica e ca rugina, distruge toata inteligenta. Daca vrei sa distrugi inteligenta cuiva, mai intai trebuie sa creezi frica; creeaza iadul si fa-i pe oameni sa se teama. Cand oamenii se tem de iad, se duc si se prosterneaza in fata preotului. Il asculta pe preot. Daca nu-l asculta pe preot, ii asteapta focul iadului, e firesc sa le fie frica. Ei trebuie sa se apere de focul iadului, si pentru asta e nevoie de preot. Preotul devine indispensabil. Trebuie creata teama, si trebuie creata lacomia.

Inteligenta nu e lacoma. Te va mira sa afli ca un om inteligent nu e niciodata lacom. Lacomia este caracteristica lipsei de inteligenta, marginirii. Aduni provizii pentru ziua de maine pentru ca nu ai incredere ca maine ai sa fii in stare sa ataci viata, altfel de ce ai stoca? Devii avar, devii lacom pentru ca nu stii daca maine inteligenta ta o sa faca fata vietii sau nu. Cine stie? N-ai incredere in inteligenta ta, asa ca aduni in prostie, devii lacom. Un om inteligent nu se teme, el nu e lacom.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Beletristica

Created in 0.0382 sec