Înţelepciunea sufletului. Comori ale sufletului şi sfaturi practice care îţi pot transforma viaţa

Înţelepciunea sufletului. Comori ale sufletului şi sfaturi practice care îţi pot transforma viaţa
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-606-8080-02-4
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 464
Format: 13 x 20

DESCRIERE

Transcende supremaţia minţii asupra materiei şi pătrunde în universul supremaţiei sufletului asupra materiei, împreună cu dr. Zhi Gang Sha
În cartea Înţelepciunea sufletului, maestrul, vindecătorul şi autorul de bestselleruri de renume internaţional dr. Zhi Gang Sha vorbeşte despre metodele supreme de vindecare şi de transformare personală, cele care corespund nivelului sufletului. Dacă sunt puse în practică, învăţăturile doctorului Sha conduc la dizolvarea tuturor blocajelor vieţii. Aceste învăţături includ: Limbajul Sufletului, Cântecul Sufletului, Mişcarea Sufletului, Ciocăniturile Sufletului şi Dansul Sufletului. Este pentru prima dată în istoria umanităţii când Divinul a revelat aceste secrete ale sufletului care vor permite transformarea conştiinţei oamenilor, creând o stare de iubire, de pace şi de armonie pentru întreaga umanitate, pentru planeta Pământ şi pentru întregul Univers. „Prin intermediul cărţilor din seria Puterea Sufletului, dr. Sha îl călăuzeşte pe cititor către o conştiinţă a vindecării nu doar a trupului, minţii şi spiritului, ci şi a inimii. După părerea mea, această cale a vindecării reprezintă o practică spirituală universală, o călătorie a sufletului către adevărata transformare de sine".
Dr. Michael Bernard Beckwith, fondator al Centrului Spiritual Internaţional Agape
„Dr. Sha este un mare maestru şi un vindecător minunat. Mesajul lui referitor la puterea sufletului de a influenţa şi de a transforma întreaga viaţă este extrem de valoros".
Dr. Masaru Emoto, autor al cărţii Mesajele ascunse din apă

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0783 sec