Ingeri si Demoni

Ingeri si Demoni
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 973-103-033-6
Editura:
Anul publicării: 2006
Ediția: legata
Pagini: 512
Format: 17 x 24
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

In toiul noptii, Robert Langdon, specialist celebru pentru lucrarile sale de simbolistica, este chemat in Elvetia pentru a examina cadavrul lui Leonardo Vetra, pe al carui piept a fost infierat un simbol ciudat. Langdon va descoperi ca, dupa patru secole de tacere, o straveche organizatie Illuminati a declansat o diabolica vendetta impotriva Bisericii Catolice.

Pornit intr-o cursa contra cronometru pentru a depista si a dezamorsa o bomba care ameninta Vaticanul, Langdon isi va da seama ca nu are decit doi aliati: exceptionala sa cunoastere a simbolurilor si o cercetatoare tinara si misterioasa, Vittoria Vetra. Cautarile ii vor purta pe cei doi oameni de stiinta prin cripte pecetluite de secole, prin catacombe pline de primejdii si prin catedrale parasite, pina in cel mai periculos loc de pe fata Pamintului ascunzatoarea de mult uitata a ordinului Illuminati.

Romanul "Ingeri si demoni", scris inainte de "Codul lui Da Vinci", nu a avut parte, evident de aceeasi promovare ca cel din urma, desi mie mi s-a parut a fi mai bun decat deja vestitul mai sus mentionat.

Exista multe asemanari intre cele doua romane, de la acelasi personaj principal, Robert Langdon, si aceleasi 24 de ore in care se petrece actiunea, pana la subiectul religios si "salvarea situatiei" cu ajutorul simbolurilor pe care Langdon le cunoaste atat de bine...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0570 sec