Ingeri 101: Introducere in stabilirea legaturii, lucrarea si vindecarea cu ingeri

Ingeri 101: Introducere in stabilirea legaturii, lucrarea si vindecarea cu ingeri
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-88591-5-9
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 128, policromie
Format: 13 x 18,5

DESCRIERE

Doreen Virtue a auzit destul de frecvent această întrebare la seminarele sale, astfel încât le recomandă de obicei participanţilor cartea ei Vindecarea cu îngeri. Şi-a dat totuşi seama că până şi această carte este puţin cam avansată pentru cei care participau pentru prima dată la seminar, pentru cei nou veniţi. Într-o dimineaţă, atunci când a văzut şi a auzit clar titlul Îngeri 101, Doreen a înţeles că îngerii voiau ca ea să scrie o carte introductivă, cu informaţii fundamentale despre aceste fiinţe cereşti.
Deci, cartea aceasta este rezultatul acelei îndrumări primite de la îngeri: o privire generală despre ceea ce sunt îngerii, dincolo de limitele unei anumite biserici sau credinţe; despre rolul îngerilor în diferite texte spirituale şi religii; despre căile prin care îngerii ne ajută şi despre cum să-i chemăm în ajutor; informaţii despre îngerii păzitori şi despre arhangheli, precum şi cele mai frecvente întrebări despre îngeri.
Indiferent unde vă aflaţi pe calea spirituală sau religioasă, această carte vă va ajuta să-i înţelegeţi şi să-i iubiţi mai profund pe îngeri, fiind în acelaşi timp darul perfect pentru cineva care ia pentru prima dată contact cu aceste concepte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0651 sec