În 15 minute economist - Autor: Anne Rooney

În 15 minute economist - 
Autor: Anne Rooney
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-40-0295-2
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 304
Categoria: economie

DESCRIERE

De ce trebuie să plătim taxe și impozite?
Inflația este rea sau are și părți bune?
Vom renunța cu totul la banii lichizi?
Cât de eficiente sunt măsurile de austeritate?
Cum funcționează de fapt piața bursieră?
Cum se poate interveni în problema distribuirii inegale a avuției?


Știința economiei urmărește modul în care indivizii, societățile și națiunile își alocă resursele, pentru a produce și a obține acele bunuri și servicii pe care oamenii și le doresc și de care au nevoie. Volumul În 15 minute economist propune o introducere fascinantă și, totodată, amuzant scrisă într-o temă care ne privește pe toți, de care ne lovim zilnic în viețile noastre.


Volumul În 15 minute economist, parte din seria "Idei care să îți salveze viața", familiarizează cititorul cu o serie de idei relevante pentru domeniu și oferă cu o abordare accesibilă a unei teme care ne privește pe toți.
Fiecare capitol tratează de-o manieră captivantă câte o problemă fundamentală și demonstrează în ce fel știința economiei are în vedere un scop practic și clar, vital pentru viața noastră cotidiană și pentru mai buna înțelegere a acestui domeniu. Cartea În 15 minute economist include poveștile celor mai mari economiști ai lumii și acoperă istoria economiei, începând cu vechiul sistem al trocului, continuând apoi cu Revoluția Industrială și ajungând până la fenomenul tot mai vizibil de globalizare

Anne Rooney a obținut titlul de doctor la Trinity College din Cambridge. După ce a predat o vreme la universitățile din York și din Cambridge, a decis să urmeze o carieră de scriitor independent. A scris numeroase cărți pentru adulți și copii, dedicate științelor naturii și celor umaniste, precum și tehnologiei. Locuiește în Cambridge și este membru al Fundației Regale pentru Literatură de la Newnham College, Cambridge.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0352 sec