GUSTUL PACATULUI - SIERRA SIMONE

GUSTUL PACATULUI - 
SIERRA SIMONE
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786069008614
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 384

DESCRIERE

Sunt un pacatos cu zambet cu gropite si par perfect, si stiu cum sa fac pacatul divin..

O gala oarecare. Un amalgam de oameni bogati si un pahar de scotch baut in linistea serii. Pana apare EA. intr-o scanteiere de matase rosie si o naivitate aproape viciata de trasaturile ademenitoare.

Sa o privesc ma face sa simt ca mana mea se afla pe un voal care ascunde un mister plin de putere. Asa ma simteam cand priveam ferestrele cu vitralii ale bisericii mele. Asa simteam fata de Dumnezeu.

Ce noapte placuta, spune el. Privirile li s-au incrucisat, un zbucium interior e pe cale sa explodeze, iar legatura dintre cei doi se va transforma dintr-un experiment al indoielii intr-o explorare trupeasca si sufleteasca deopotriva.

** in Gustul pacatului, a treia carte din cea mai populara serie, Confesiunea unui preot, avem de-a face cu o poveste noua, total neasteptata, in care intra in scena fratele lui Tyler, Sean, care se indragosteste de Zenny, o tanara de-o frumusete ce ar putea a isca un razboi. Zenny se pregateste sa devina calugarita, iar inainte de a face asta trebuie sa guste din toate placerile vietii, sa stie ce lucruri minunate poate simti si face un trup.

Descopera o poveste de dragoste inspirationala, cu intorsaturi de situatie exceptionale, ce evolueaza de la pagina la pagina de la cele mai simple emotii pana la cele mai complexe freamate ale sufletului. Va trebui Sean sa repare asa-zisul rau facut de fratele lui sau va trai cu mult curaj o poveste de dragoste intensa?

Gustul pacatului e o marturisire de-o frumusete aparte despre credinta, dragoste, dorinta, familie si sacrificiu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0389 sec