Granitul rece

Granitul rece
Preț: 32,95 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-46-1117-1
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 464
Format: 10,6 x 18
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Un iepure, o caprioara, o pisica, un copil... O sinistra trecere in revista a continutului unui hambar. O colectie infioratoare de animale moarte, adunate de pe sosele de catre un personaj extrem de ciudat - Hoitarul. Ceata si ploaie, o ploaie nesfirsita, transformata in ninsoare. In aceasta atmosfera mohorita a orasului Aberdeen din Scotia se desfasoara actiunea romanului de debut al lui Stuart MacBride, Granitul rece. Sergentul McRae, intors in politie dupa o lunga si dureroasa convalescenta, se pomeneste in plin cosmar: in prima lui zi de lucru cadavrul unui copil este gasit pe malul riului, iar dupa 24 de ore un alt copil e dat disparut. In plus, se pare ca presa se afla mereu cu un pas inaintea politiei, asa ca sergentul McRae va trebui sa faca un pact cu ziaristul Colin Miller daca vrea sa opreasca scurgerea de informatii. Lucrurile se precipita cind un avocat alunecos obtine eliberarea unui pedofil, iar Hoitarul, un individ schizofrenic, dar absolut inofensiv, care curata soselele de animale moarte, cade victima furiei comunitatii.

„Un thriller formidabil, cu o intriga de cosmar, incidente cutremuratoare si, peste toate, un umor negru necrutator." (The Sunday Herald)

„Granitul rece e menit sa ne aduca aminte ca, pina la urma, cele mai bune romane detectivistice contemporane se trag din Scotia. O carte feroce, si totusi cu un umor formidabil, pentru iubitorii genului Noir in forma sa extrema." (Val McDermid)

„Un thriller de cel mai inalt rang, intens si cumplit!" (Mark Billingham)

„Granitul rece este un thriller care intr-adevar merita citit... Un debut promitator pentru Stuart MacBride si fascinantul oras Aberdeen." (The Scotsman)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0700 sec