Ghidul parfumului

Ghidul parfumului
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-145-127-5
Anul publicării: 2007
Pagini: 168
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Un ghid ilustrat care vă ajută în alegerea parfumului potrivit, vă permite să descoperiţi produse noi şi să aflaţi istoria şi compoziţia acestora.

"O femeie care nu se parfumează nu are viitor." - COCO CHANEL

În spatele acestor cuvinte, uşor categorice, se ascunde o realitate fundamentală: dincolo de plăcere, parfumul a devenit expresia individualităţii noastre. Mai mult decât o mireasmă, el este o emoţie regăsită, un alt mod de a ne sublima personalitatea.

La fel ca muzicienii, creatorii de parfumuri compun cu ajutorul unor „note” a căror îmbinare reuşită ţine de misterul amestecării esenţelor. O parte din această magie vă este dezvăluită aici, prin evocarea a peste patru sute de parfumuri clasate după familiile olfactive: florale, ambrate, lemnoase, arome de ferigă etc. Diversitatea produselor este foarte mare şi nu întotdeauna e uşor să găsim parfumul dorit, dar şi potrivit în funcţie de anotimp ori de circumstanţe.

Dacă sunteţi în căutarea unui cadou sau a unui produs nou, vă vor fi de un real folos sfaturile şi informaţiile oferite de Rebecca Veuillet-Gallot, creator-junior de parfumuri, în acest ghid unic, care vă ajută să descoperiţi întreaga bogăţie de parfumuri a acestui univers.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0626 sec